Gå videre til innhold
ECOCOOL Global 1000 – Nå med ASML 2-godkjenning

Nyhet -

ECOCOOL Global 1000 – Nå med ASML 2-godkjenning

ECOCOOL Global 1000 er en metallbearbeidingsvæske med unike kvalitetsegenskaper spesielt utviklet for høyt presterende metallbearbeiding, for eksempel innen fly- og medisinsk teknologi, men også for mange andre industrielle bruksområder. Med ASML 2 utvider vi med nok en viktig godkjenning for halvlederindustrien.

ASML 2-godkjenningen gjelder for bruk på følgende metaller

✓ Aluminum 6082
✓ Rustfritt stål 316L
✓ Titanium Grade 4
✓ Kan også brukes på materialer fra samme metallfamilie

Alle godkjenninger

Godkjenning for medisinsk teknologi Cytotoxicity, L 929Proliferation, DMG MORI, Rolls-Royce (Cat. 2), Safran, GROB, ASML-Grade 2, kompatibel med Boeing BAC 5008 avsnitt 5-6, kompatibel med Airbus AIPS 00-00-010

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge