Gå videre til innhold
ECOCOOL Global 1000 – Nå med ASML 2-godkjenning

Nyhet -

ECOCOOL Global 1000 – Nå med ASML 2-godkjenning

ECOCOOL Global 1000 er en metallbearbeidingsvæske med unike kvalitetsegenskaper spesielt utviklet for høyt presterende metallbearbeiding, for eksempel innen fly- og medisinsk teknologi, men også for mange andre industrielle bruksområder. Med ASML 2 utvider vi med nok en viktig godkjenning for halvlederindustrien.

ASML 2-godkjenningen gjelder for bruk på følgende metaller

✓ Aluminum 6082
✓ Rustfritt stål 316L
✓ Titanium Grade 4
✓ Kan også brukes på materialer fra samme metallfamilie

Alle godkjenninger

Godkjenning for medisinsk teknologi Cytotoxicity, L 929Proliferation, DMG MORI, Rolls-Royce (Cat. 2), Safran, GROB, ASML-Grade 2, kompatibel med Boeing BAC 5008 avsnitt 5-6, kompatibel med Airbus AIPS 00-00-010

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Relatert innhold

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge