Følg FUCHS LUBRICANTS

Etterlengtede monteringspastaer – nå i spesialsortimentet GLEITMO

Nyhet   •   jun 23, 2020 09:00 CEST

GLEITMO-sortimentet omfatter et bredt spekter av produkter som f.eks. tørrfilmsmøremidler, høykvalitative glidelakker, spesielle smørefettpastaer og pastaer for smøring og montering. Typiske bruksområder er smøring av alt fra rulle- og glidelager til skruer/muttere, glideskinner og tetninger, for eksempel O-ringer. Spesialformuleringer med hvite faste smøremidler og smøremidler som tåler høye temperaturer og syrenivåer, gjør sortimentet komplett.

Nå lanserer vi tre monteringspastaer i det nordiske sortimentet.

GLEITMO 100
En myk sort monteringspasta basert på faste smøremidler med molybdendisulfid kombinert med spesielt utvalgt mineralolje. GLEITMO 100 kan brukes i innkjøringen av hardt belastede glidelager, geider, styreskinner, gir og gjengestenger. Den kan også brukes til smøring av skruer/bolter og gjengeforbindelser, samt montering og innpressing av lager etc. Andre bruksområder er justeringsmekanismer samt brotsjing, bøying, stansing og pressing.

GLEITMO 155
Pasta med høy temperatur basert på syntetisk olje og hvite faste smøremidler. Høy smøreevne og utmerkede egenskaper for å skille overflater. Spesielt utviklet for gjengede forbindelser utsatt for høye emperaturer. Tex bolter for turbiner, eksosanleggsskruer og varme skrueforbindelser i kjemisk industri og raffinerier.

GLEITMO 160 NEU
Kobberfarget høytemperaturpasta med svært gode smørende egenskaper. Inneholder metalliske komponenter, et spesielt fortykningsmiddel, faste smørestoffer og mineralolje. Oljen dunster av over ca. 200°C og etterlater en tørr smørefilm som er effektiv opptil 1100°C. Produktet anbefales til gjengeforbindelser, bolter og koblinger utsatt for høy varme, f.eks i avgassytem i kjøretøy.

Oppdag også GLEITMO 805, en beigefarget chuckpasta i sortimentet av monteringspastaer.

Høy ytelse, beige farget pasta med faste smøremidler for maskinelementer utsatt for store belastninger, vibrasjoner og oscillerende bevegelser. Anbefales for f. eks boggi- og boltkoblinger, drivaksel, spiralfjærer og som pasta i maskinverktøy.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.