Gå videre til innhold
FUCHS lanserer to nye motoroljer i sortimentet

Nyhet -

FUCHS lanserer to nye motoroljer i sortimentet

TITAN SUPERSYN D2 SAE 5W-30 er en Ultra High Performance, ekstremt drivstoffeffektiv motorolje, utviklet spesielt for GM-motorer som krever dexos2™.

TITAN GT1 LONGLIFE III 0W-30 er en Premium Performance motorolje for moderne personbiler og lette varebiler, med eller uten forlengede serviceintervaller. Utviklet spesielt for VW-kjøretøy med eksosetterbehandlingssystem og turbolader som krever VW 504 00/507 00.

> Les mer

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge