Gå videre til innhold
FUCHS legger nå til et produkt i sitt brede utvalg for næringsmiddelindustrien

Nyhet -

FUCHS legger nå til et produkt i sitt brede utvalg for næringsmiddelindustrien

FUCHS CASSIDA GREASE GTM 2 er et vannbestandig EP-smørefett utviklet spesielt for smøring av maskinelt utstyr i næringsmiddelindustrien, samt ved produksjon av næringsmiddelemballasje.

Produktet er basert på en kalsiumsulfonatkompleks-såpe som fortykningsmiddel, syntetiske baseoljer og spesielle additiver som er utvalgt for å håndtere de strenge kravene i næringsmiddelindustrien.
Registrert som NSF H1, for bruk der det potensielt kan forekomme midlertidig kontakt med næringsmidler.

  • Smøring av elektromotorer, pumper, transportbånd, blandere, girkasser og lager
  • Lager med middels hastighet som utsettes for ugunstige driftsforhold
  • Tungt belastede og støtbelastede applikasjoner

Produktet er kompatibelt med de elastomerer, pakninger, tetninger og fargestoffer som normalt benyttes i smøresystemer for maskiner i næringsmiddelindustrien.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge