Gå videre til innhold
FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV - Ny bremsevæske i serien

Nyhet -

FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV - Ny bremsevæske i serien

MAINTAIN DOT 514 LV er en Premium Performance-bremsevæske som oppfyller kravene i den nyeste ISO 4925 klasse 7, som er en kombinasjon av klasse 5-1 og klasse 6. Produktet har dermed et bredt bruksområde.

MAINTAIN DOT 514 LVs høye tørre og våte kokepunkt overskrider kravet ifølge FMVSS NR. 116 DOT 3 og DOT 4 og oppfyller DOT 5.1, noe som gir pålitelig funksjonalitet også ved lengre bremseprosesser og ved høy temperatur i bremsesystemet.

Takket være den lave viskositeten er det mulig med raske aktiveringsprosesser, noe som er gunstig også i ESP‑ og ABS-sikkerhetssystemer, selv ved lave temperaturer.

MAINTAIN DOT 514 LV erstatter MAINTAIN DOT 5.1.
MAINTAIN DOT 514 LV leveres i 6 x 1 l

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge