Gå videre til innhold
FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV - Ny bremsevæske i serien

Nyhet -

FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV - Ny bremsevæske i serien

MAINTAIN DOT 514 LV er en Premium Performance-bremsevæske som oppfyller kravene i den nyeste ISO 4925 klasse 7, som er en kombinasjon av klasse 5-1 og klasse 6. Produktet har dermed et bredt bruksområde.

MAINTAIN DOT 514 LVs høye tørre og våte kokepunkt overskrider kravet ifølge FMVSS NR. 116 DOT 3 og DOT 4 og oppfyller DOT 5.1, noe som gir pålitelig funksjonalitet også ved lengre bremseprosesser og ved høy temperatur i bremsesystemet.

Takket være den lave viskositeten er det mulig med raske aktiveringsprosesser, noe som er gunstig også i ESP‑ og ABS-sikkerhetssystemer, selv ved lave temperaturer.

MAINTAIN DOT 514 LV erstatter MAINTAIN DOT 5.1.
MAINTAIN DOT 514 LV leveres i 6 x 1 l

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Technology that pays back

FUCHS er et globalt konsern med tysk opphav som har utviklet, produsert og solgt smøremidler og tilhørende spesialprodukter i mer enn 85 år – for praktisk talt alle bruksområder og bransjer.

I nært samarbeid med kundene utvikler FUCHS helhetlige, innovative og spesialtilpassede løsninger for de mest forskjellige bruksområder. Som produsent av smøremidler representerer FUCHS ytelse og bærekraft, sikkerhet og pålitelighet, effektivitet og kostnadsbesparelser.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge