Gå videre til innhold
FUCHS THERMISOL MQM 5003 – ny etappeherdeolje

Nyhet -

FUCHS THERMISOL MQM 5003 – ny etappeherdeolje

Nå lanserer FUCHS en ny etappeherdeolje i programmet med herdeprodukter.

THERMISOL MQM 5003 er en etappeherdeolje som gir moderat kjølehastighet. Produktet består av høyraffinert mineralolje med nøye utvalgte tilsetninger som gir stabile herdeegenskaper, rene herdekomponenter og lang levetid. THERMISOL MQM 5003 brukes i første rekke som etappeherdeolje der det stilles strenge krav til minste mulige deformasjon, men egner seg også for alle typer herdeinstallasjoner, inklusive åpne tanker, lukkede herdeovner og kontinuerlige ovner.

Dette produktet erstatter THERMISOL MOM 5001, siden THERMISOL MQM 5003 også har bedre merking i SDS.

Related links

Emner

Regions

Kontakter

Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge