Gå videre til innhold
MAINTAIN FRICOFIN PRE-MIX – Vi endrer navnene

Nyhet -

MAINTAIN FRICOFIN PRE-MIX – Vi endrer navnene

Det ferdigblandede sortimentet av kjølevæsker, MAINTAIN FRICOFIN, har byttet navn. Det tidligere prefikset -35 ble brukt for å vise det laveste temperaturområdet i °C. Det nye prefikset 50 gjenspeiler et blandingsforhold på 1:1 mellom konsentrat og vann. De ferdigblandede produktene for MAINTAIN FRICOFIN LL og MAINTAIN FRICOFIN S vil bli endret som beskrevet nedenfor.

Tidligere navn                                   Nytt navn
MAINTAIN FRICOFIN LL-35            MAINTAIN FRICOFIN LL 50
MAINTAIN FRICOFIN S-35              MAINTAIN FRICOFIN S 50

Tilgjengelig i emballasje 20L, 205L fat.
MAINTAIN FRICOFIN LL 50 er også tilgjengelig i 1000L IBC

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge