Gå videre til innhold
Møt FUCHS’ polyurea-baserte smørefett!

Nyhet -

Møt FUCHS’ polyurea-baserte smørefett!

I dag er ca. 70 % av verdens smørefett basert på litium eller litiumkompleks-teknologi. Litium er en ikke-fornybar råvare, som også brukes til produksjon av litiumionbatterier til elbiler. 
Det finnes ulike alternativer til litiumbaserte smørefett, og sortimentet vårt tilbyr et bredt sortiment av polyurea-baserte smørefett med høy ytelse for krevende bruksområder.

> Les mer

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge