Gå videre til innhold
Nye navn gjør det enklere å velge riktig motorolje

Nyhet -

Nye navn gjør det enklere å velge riktig motorolje

Nå får produktene tydeligere navn for at det skal bli enklere å velge riktig blant motoroljene våre. TITAN PRO som i profesjonell og TITAN FLEX som i fleksibel. Uansett om du har behov for et produkt som oppfyller en spesifikk godkjenning eller ønsker å dekke en større del av bilparken, finner du motoroljen hos oss. 

TITAN PRO
som i PROFESJONELL

Produktene i TITAN PRO-familien karakteriseres av et tydelig fokus på en spesifikk OEM-spesifikasjon. Disse produktene er utviklet, optimalisert og godkjent for et bestemt bruksområde.
TITAN FLEX
som i FLEKSIBEL

Produktene i TITAN FLEX-familien er ideelle for produktrasjonalisering for flere bilmerker. De kombinerer flere ulike godkjenninger for å dekke en stor del av markedsbehovet.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge