Gå videre til innhold
Nytt polymerbasert fett – RENOLIT NOVA HV

Nyhet -

Nytt polymerbasert fett – RENOLIT NOVA HV

Nå lanserer vi et nytt fett basert på samme avanserte teknologi som RENOLIT NOVAWAY S og RENOLIT NOVAWAY PS.

RENOLIT NOVA HV er et polymerfortykket smørefett som er formulert med en svært høyviskøs, helsyntetisk PAO-baseolje. Smørefettet har eksepsjonelt god funksjon i våte og aggressive miljøer og er optimalisert for bruk i applikasjoner med høye belastninger, for eksempel langsomt bevegelige lager i papir- og masseindustrien eller i stålproduksjon, men også for en rekke andre bruksområder innen industri, kjøretøy eller maritimt miljø.

Produktet har en unik evne til å tilpasse tykkelsen på smørefilmen til turtallet.

Polymerens inerte egenskaper gjør smørefettet helt kompatibelt med andre typer smørefett og gir høy bestandighet mot ulike prosessvæsker. I tester har smørefettet vist overlegen ytelse sammenlignet med litiumkompleksfortykkede smørefett, noe som gir lengre driftstid og lavere vedlikeholdskostnader.

Egenskaper Verdi
NLGI 2
4-ball, sveiselast 3200 N
Temperaturområde -30 til +120 °C

RENOLIT NOVA HV erstatter det utgående produktet RENOLIT NOVAWAY SMB.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100
Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge