Gå videre til innhold
Nytt produkt: TITAN CARGO PRO T SAE 5W-20

Nyhet -

Nytt produkt: TITAN CARGO PRO T SAE 5W-20

TITAN CARGO PRO T SAE 5W-20 er en toppmoderne Premium Performance dieselmotorolje utviklet spesielt for bruk i de nyeste MAN- og SCANIA Euro VI-d-motorene.

TITAN CARGO PRO T SAE 5W-20 er en olje med lavt askeinnhold som beskytter moderne eksossystemer som partikkelfilter, eksosresirkuleringssystemer og katalysatorer i hele levetiden. Produktet gir utmerket beskyttelse mot oksidering og slitasje, og den lave viskositeten bidrar til redusert drivstofforbruk.

OBS: TITAN CARGO PRO T SAE 5W-20 er ikke kompatibel med tidligere MAN- og SCANIA-spesifikasjoner og er derfor ikke egnet for eldre motorer. Følg anvisningene fra respektive fabrikant.

Fordeler

  • Godkjent ifølge MAN M 3977 og SCANIA LDF-5
  • Utviklet spesielt for de nyeste Euro VI-d-motorene
  • Utmerket oksidasjonsstabilitet
  • Redusert drivstofforbruk
  • Rask smøring av hele motoren
  • Optimal beskyttelse av eksossystemet

TITAN CARGO PRO T SAE 5W-20 leveres i 20 l og 205 L.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge