Gå videre til innhold
Nytt produkt: TITAN CYTRAC PRO S2A SAE 75W-140

Nyhet -

Nytt produkt: TITAN CYTRAC PRO S2A SAE 75W-140

TITAN CYTRAC PRO S2A SAE 75W-140 er en Premium Performance-girkasseolje utviklet spesielt for aksel- og differensialtransmisjoner for Scania.

TITAN CYTRAC PRO S2A SAE 75W-140 er utviklet på helsyntetiske baseoljer og har derfor utmerket temperatur- og oksidasjonsstabilitet. Dette muliggjør oljeskiftintervaller på opptil 360 000 kilometer og svært gode drivstoffbesparende egenskaper, noe som gir lavere CO2-utslipp.

TITAN CYTRAC PRO S2A SAE 75W-140 beskytter effektivt mot slitasje og korrosjon ved hjelp av kombinasjonen av syntetiske baseoljer med den nyeste tilsetningsteknologien. Produktet beskytter mot avleiringer og gir svært høy renhet. Har også utmerket kompatibilitet med elastomerer og tetninger.

Fordeler

  • Godkjent ifølge SCANIA STO 2:0 A, som tillater et forlenget oljeskiftintervall på opptil 360 000 kilometer.
  • Utmerket temperatur- og oksidasjonsstabilitet
  • Effektiv beskyttelse mot korrosjon og slitasje
  • Utmerket skjærstabilitet
  • Drivstoffbesparende egenskaper

TITAN CYTRAC PRO S2A SAE 75W-140 Leveres i 205L.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Innspurten 13A
0663 Oslo
Norge