Gå videre til innhold
PLANTO DRILL – En helt ny miljøtilpasset produktserie for luftverktøy fra FUCHS

Nyhet -

PLANTO DRILL – En helt ny miljøtilpasset produktserie for luftverktøy fra FUCHS

PLANTO DRILL-serien er en lett biologisk nedbrytbar luftverktøyolje basert på en høy andel av fornybare baseoljer. PLANTO DRILL er utviklet for effektiv bruk i fjellboremaskiner, men kan med fordel også brukes i andre typer slående luftverktøy. Takket være sin svært høye viskositetsindeks gir PLANTO DRILL høy smøreevne ved både lave og høye temperaturer, og den kan derfor brukes over et bredt temperaturområde. Produktets sammensetning gir utmerket slitasjebeskyttelse og sikrer funksjonen hos komponentene i det pneumatiske verktøyet.

Ved bruk av luftverktøyoljer blir hele oljemengden brukt og sluppet ut til det omgivende miljøet, noe som kan gi en miljøbelastning med tradisjonelle luftverktøyoljer. Ved å gjøre et miljømessig smart valg, som å bruke PLANTO DRILL, blir miljøbelastningen betydelig redusert.

PLANTO DRILL kommer i to ulike viskositeter:

  • PLANTO DRILL 68
  • PLANTO DRILL 100

Leveres i 20 l og 205 l

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge