Gå videre til innhold
PLANTOHYD 46 B – En ny esterbasert hydraulikkvæske med miljøprofil fra FUCHS

Nyhet -

PLANTOHYD 46 B – En ny esterbasert hydraulikkvæske med miljøprofil fra FUCHS

PLANTOHYD 46 B er en miljøtilpasset hydraulikkvæske basert på syntetiske estere. Produktet er utviklet for å oppfylle både de tekniske og de miljømessige kravene i Svensk Standard 155434. Takket være den høye viskositetsindeksen er PLANTOHYD 46 Begnet for applikasjoner der omgivelsestemperaturen kan variere.

PLANTOHYD 46 B er oppført på RISE SP-listen, noe som gjør den til det perfekte valget for deg som vil gjøre et miljømessig bærekraftig produktvalg for hydraulikksystemer som kjører innen skogbruk, entreprenør- eller havnevirksomhet

Leveres i 20 l, 205 l, 1000 l og BULK

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge