Gå videre til innhold
RIVOLTA N.B.A. 75 – en ny miljøtilpasset og næringsmiddelgodkjent hydraulikkolje

Nyhet -

RIVOLTA N.B.A. 75 – en ny miljøtilpasset og næringsmiddelgodkjent hydraulikkolje

Maskinell håndtering av næringsmidler i ømfintlige miljøområder stiller strenge krav til smøremidlet. Hydraulikksystemer i f.eks. skurtreskere eller i utstyr for skipning, lasting og håndtering i havner kan i tillegg til næringsmiddelgodkjenning kreve at oljen er biologisk nedbrytbar ved et eventuelt spill.

RIVOLTA N.B.A 75 er en helsyntetisk, biologisk lett nedbrytbar hydraulikkolje med NSF H1-godkjenning. Et bredt arbeidsområde fra -40 til +100 °C og høy ytelse gjør at produktet egner seg for en rekke bruksområder i næringsmiddelindustrien.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge