Gå videre til innhold
RIVOLTA N.B.A. 75 – en ny miljøtilpasset og næringsmiddelgodkjent hydraulikkolje

Nyhet -

RIVOLTA N.B.A. 75 – en ny miljøtilpasset og næringsmiddelgodkjent hydraulikkolje

Maskinell håndtering av næringsmidler i ømfintlige miljøområder stiller strenge krav til smøremidlet. Hydraulikksystemer i f.eks. skurtreskere eller i utstyr for skipning, lasting og håndtering i havner kan i tillegg til næringsmiddelgodkjenning kreve at oljen er biologisk nedbrytbar ved et eventuelt spill.

RIVOLTA N.B.A 75 er en helsyntetisk, biologisk lett nedbrytbar hydraulikkolje med NSF H1-godkjenning. Et bredt arbeidsområde fra -40 til +100 °C og høy ytelse gjør at produktet egner seg for en rekke bruksområder i næringsmiddelindustrien.

Related links

Emner

Tags

Regions

Pressekontakt

Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Technology that pays back

FUCHS er et globalt konsern med tysk opphav som har utviklet, produsert og solgt smøremidler og tilhørende spesialprodukter i mer enn 85 år – for praktisk talt alle bruksområder og bransjer.

I nært samarbeid med kundene utvikler FUCHS helhetlige, innovative og spesialtilpassede løsninger for de mest forskjellige bruksområder. Som produsent av smøremidler representerer FUCHS ytelse og bærekraft, sikkerhet og pålitelighet, effektivitet og kostnadsbesparelser.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge