Gå videre til innhold
TITAN GT1 FLEX 5 SAE 0W-20 – En motorolje med lav viskositet for flere ulike bilmerker

Nyhet -

TITAN GT1 FLEX 5 SAE 0W-20 – En motorolje med lav viskositet for flere ulike bilmerker

Trenden mot lavere viskositet og mer drivstoffeffektive oljer fortsetter, og stadig flere bilfabrikanter introduserer tynnere oljespesifikasjoner i SAE 0W-20-klassen. Derfor lanserer vi nå TITAN GT1 FLEX 5 SAE 0W-20, som kan brukes i motorer fra flere ulike fabrikanter fordi den kombinerer de fleste godkjenninger slik at den har bred markedsdekning. 

Den nye TITAN GT1 FLEX 5 SAE 0W-20 er utformet spesielt for utvalgte modeller fra BMW, Mercedes-Benz, Opel og Volvo, men egner seg også for flere modeller fra asiatiske og amerikanske fabrikanter. Dessuten egner den seg for mange hybridmotorer.

Spesifikasjon
Godkjennelser
FUCHS anbefaler
ACEA C5
API SN PLUS RC
ILSAC GF-5
BMW LONGLIFE-17 FE+
MB-APPROVAL 229.71
OW 040 1547
CHRYSLER MS-12145
FIAT 9.55535-GSX
FORD WSS-M2C947-A
VOLVO VCC RBS0-2AE

Fås i emballasjestørrelse 1L samt fat

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge