Gå videre til innhold
Velg riktig olje til 4-takts utenbordsmotorer og vannscootere

Nyhet -

Velg riktig olje til 4-takts utenbordsmotorer og vannscootere

TITAN MARINE FC-W 10W-30 er en Super High Performance motorolje som er utviklet spesielt for bruk i høytytende 4-takts bensinmotorer i utenbordsmotorer og vannscootere.

Oljen garanterer høy slitasjebeskyttelse og minimerer beleggdannelse i motoren. Den gir også høy beskyttelse mot korrosjon. Dette sikrer lang levetid og reduserer risikoen for avleiringer på tennstiften, som ellers kan forårsake driftsstopp.

TITAN MARINE FC-W 10W-30 oppfyller de nyeste kravene fra NMMA (National Marine Manufacturers Association) og er godkjent for motorer med katalysator. Oljen overskrider kvalitetskravene fra de fleste motorfabrikanter og har derfor bredt bruksområde.

Godkjenninger
NMMA FC-W (CAT)

FUCHS anbefaler
BOMBARDIER
EVINRUDE
HONDA
JOHNSON
MERCURY
SEADOO
SUZUKI
YAMAHA

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge