Gå videre til innhold
Velg riktig olje til 4-takts utenbordsmotorer og vannscootere

Nyhet -

Velg riktig olje til 4-takts utenbordsmotorer og vannscootere

TITAN MARINE FC-W 10W-30 er en Super High Performance motorolje som er utviklet spesielt for bruk i høytytende 4-takts bensinmotorer i utenbordsmotorer og vannscootere.

Oljen garanterer høy slitasjebeskyttelse og minimerer beleggdannelse i motoren. Den gir også høy beskyttelse mot korrosjon. Dette sikrer lang levetid og reduserer risikoen for avleiringer på tennstiften, som ellers kan forårsake driftsstopp.

TITAN MARINE FC-W 10W-30 oppfyller de nyeste kravene fra NMMA (National Marine Manufacturers Association) og er godkjent for motorer med katalysator. Oljen overskrider kvalitetskravene fra de fleste motorfabrikanter og har derfor bredt bruksområde.

Godkjenninger
NMMA FC-W (CAT)

FUCHS anbefaler
BOMBARDIER
EVINRUDE
HONDA
JOHNSON
MERCURY
SEADOO
SUZUKI
YAMAHA

Related links

Emner

Tags

Regions

Pressekontakt

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Relatert materiale

Technology that pays back

FUCHS er et globalt konsern med tysk opphav som har utviklet, produsert og solgt smøremidler og tilhørende spesialprodukter i mer enn 85 år – for praktisk talt alle bruksområder og bransjer.

I nært samarbeid med kundene utvikler FUCHS helhetlige, innovative og spesialtilpassede løsninger for de mest forskjellige bruksområder. Som produsent av smøremidler representerer FUCHS ytelse og bærekraft, sikkerhet og pålitelighet, effektivitet og kostnadsbesparelser.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge