Gå videre til innhold
En ny transmisjonsolje fra FUCHS spesielt utviklet applikasjoner som krever VOLVO WB 102

Pressemelding -

En ny transmisjonsolje fra FUCHS spesielt utviklet applikasjoner som krever VOLVO WB 102

TITAN UTTO PRO 102 er en Premium Performance multifunksjonell olje for transmisjoner med våte bremser i anleggs- og landbruksmaskiner. Den er basert på spesielt utvalgte tilsetninger og høykvalitative baseoljer. Ved å kombinere disse får man bedre slitasjebeskyttelse og utmerkede viskositets- og temperaturegenskaper. Oljen er svært termisk stabil og gir ekstrem oksidasjonsstabilitet og pålitelig ytelse ved svært lave temperaturer i samsvar med kravene i den nyeste VCE-spesifikasjonen WB 102.

TITAN UTTO PRO 102 passer perfekt for aksler, drev og sluttdrev, med eller uten våte bremser og differensialsperrer, i tråd med fabrikantens anbefaling. Takket være den unike additivsammensetningen gir TITAN UTTO PRO utmerket ytelse for våte bremser, samtidig som den minimerer bremselyd.

I tillegg til VOLVO er den velegnet for JOHN DEERE, JCB, KOMATSU, KUBOTA, MASSEY FERGUSON og mange flere.

Produktet leveres i 20 l, 205 l og 1000 l.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FUCHS er et globalt konsern med tysk opphav som har utviklet, produsert og solgt smøremidler og tilhørende spesialprodukter i mer enn 85 år – for praktisk talt alle bruksområder og bransjer.

I nært samarbeid med kundene utvikler FUCHS helhetlige, innovative og spesialtilpassede løsninger for de mest forskjellige bruksområder. Som produsent av smøremidler representerer FUCHS ytelse og bærekraft, sikkerhet og pålitelighet, effektivitet og kostnadsbesparelser.

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge