Gå videre til innhold
FUCHS i Skandinavia er nå en del av DMG MORI – FUCHS Technology Partnership

Pressemelding -

FUCHS i Skandinavia er nå en del av DMG MORI – FUCHS Technology Partnership

Det skandinaviske samarbeidet er en forlengelse av den tekniske samarbeidsavtalen som ble inngått i 2017 mellom DMG MORI AG og FUCHS PETROLUB SE. Avtalen ble opprettet for å sikre tett samarbeid og en felles definisjon av standarder for innovativ produktutvikling på området smøremidler og maskinverktøy.

Målet med dette tekniske samarbeidet er at man i fellesskap skal utvikle nye smøremiddelløsninger og tjenester for maskinapplikasjoner. Planen omfatter også ytterligere fremdrift i digitaliseringen av produksjonsprosesser og tilstandsovervåkning av maskiner og anlegg.

– Partnerskapet med DMG MORI er en ekstremt viktig hjørnestein for oss når det gjelder utviklingen av segmentet Metallbearbeiding på det skandinaviske markedet, sier Nicklas Gustafsson, salgssjef hos FUCHS i Sverige.

– Det å ha mulighet til å diskutere FUCHS’ metallbearbeidingsvæsker med DMG MORIs kunder og vise til hvordan FUCHS’ tekniske kunnskap kan bidra til deres produksjonsprosesser, er noe vi ser som en stor mulighet for begge parter.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FUCHS er et globalt konsern med tysk opphav som har utviklet, produsert og solgt smøremidler og tilhørende spesialprodukter i mer enn 85 år – for praktisk talt alle bruksområder og bransjer.

I nært samarbeid med kundene utvikler FUCHS helhetlige, innovative og spesialtilpassede løsninger for de mest forskjellige bruksområder. Som produsent av smøremidler representerer FUCHS ytelse og bærekraft, sikkerhet og pålitelighet, effektivitet og kostnadsbesparelser.

Kontakter

Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge