Gå videre til innhold
FUCHS lanserer en ny unik, høytytende scooterolje for E TEC-motorer

Pressemelding -

FUCHS lanserer en ny unik, høytytende scooterolje for E TEC-motorer

Nå lanserer vi FUCHS SILKOLENE SNOW PRO 2 – en helt nyutviklet helsyntetisk 2-taktsolje for moderne snøscootere som jobber med svært høye effektuttak. En olje for dem som er ute etter sofistikerte kjøreegenskaper og enestående ytelse på krevende ledd i ekstrem kulde.

SILKOLENE SNOW PRO 2 er beregnet spesielt for såkalte Direct Fuel Injection-motorer, for eksempel ROTAX E TEC-motorer. Den er også egnet for andre væske‑ eller luftkjølte motorer med separate smøresystemer, eller som forhåndsblanding når man er på jakt etter en olje av høyeste kvalitet.

SILKOLENE SNOW PRO 2 har en spesiell additivteknologi som gir svært høy slitasjebeskyttelse, noe som forlenger levetiden og sikrer effektiv smøring med høy utholdenhet, slik at scooteren er rustet for eventyr.

Oljen minimerer avleiringer og holder rent for forbrenningsrester i viktige områder som ringer, stempler, porter og ventiler, noe som bidrar til en mer effektiv forbrenning. Den unike additivteknologien minimerer også røykmengden i avgassene.

SILKOLENE SNOW PRO 2 har gjennomgått en svært krevende motortest for å verifisere den høye ytelsen i ROTAX E TEC -motorer.

Egenskaper og fordeler

  • Ekstremt god beskyttelse mot slitasje og korrosjon
  • Svært god flytbarhet og blandbarhet ved svært lave temperaturer
  • Redusert røykmengde (Ultra low smoke)
  • Direkte drivstoffinnsprøyting (DFI) dokumentert.

Oppfyller de strengeste spesifikasjonene, JASO FD og ISO L-EGD.

Leveres i 1 l, 4 l og 20 l

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FUCHS er et globalt konsern med tysk opphav som har utviklet, produsert og solgt smøremidler og tilhørende spesialprodukter i mer enn 85 år – for praktisk talt alle bruksområder og bransjer.

I nært samarbeid med kundene utvikler FUCHS helhetlige, innovative og spesialtilpassede løsninger for de mest forskjellige bruksområder. Som produsent av smøremidler representerer FUCHS ytelse og bærekraft, sikkerhet og pålitelighet, effektivitet og kostnadsbesparelser.

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge