Gå videre til innhold
Ny supereffektiv rengjøring for hydraulikk- og sirkulasjonssystemer

Pressemelding -

Ny supereffektiv rengjøring for hydraulikk- og sirkulasjonssystemer

Kanskje har du, i likhet med mange andre, dårlige erfaringer med at belegg eller andre oljerester har forårsaket store problemer i sirkulasjons- og hydraulikksystemer. FUCHS lanserer nå en ny, svært effektiv og enkel løsning på problemet: RENOLIN CLEAN.

RENOLIN CLEAN er en rengjøringsvæske med høy ytelse, som kombinerer ekstremt effektiv rengjøring med utmerket oksidasjonsstabilitet. Den løser opp selv vanskelig innvendig belegg i smøre- og hydraulikksystemer, slik at forurensningene transporteres til filter som kan byttes. Dette er perfekt for deg som ønsker å sikre drift og produksjon ved å minimere risikoen for tette ventiler og lignende. Uansett om det handler om tynt belegg, kraftig varnish eller andre oljerester. Eller om det bare er tid for et fullstendig oljeskift i systemet.

En enkel investering som kan gjøre en stor forskjell
RENOLIN CLEAN er en relativt liten investering som kan gjøre stor forskjell og ha langsiktig effekt på maskinenes funksjon og levetid.

– Vi har nå testet denne rengjøringsvæsken en stund, og hittil har jeg bare sett store fordeler, sier applikasjonsingeniør Johnny Strömberg. Den har vist seg å være en svært effektiv problemløser for kundene mine.

En av Johnnys kunder er en papirfabrikk som leverer til det globale markedet. Fabrikken har to papirmaskiner, og det var problemer med den ene etter en stans. Belegg i systemet førte til tette ventiler, noe som forårsaket driftsforstyrrelser. I tillegg medførte kraftig belegg på strømningsmålerne at det ikke var mulig å se om lagrene fikk den smøringen de trengte.

– Vi blandet inn RENOLIN CLEAN i systemet og lot det jobbe i to måneder. Deretter byttet vi olje. Forskjellen var enorm! Etter to år kan vi fremdeles ikke påvise nye belegg. Derfor planlegger vi nå å gjøre det samme med den andre papirmaskinen også.

Gjør det enkelt – snakk med oss
Hvis du vil rengjøre eller bytte olje i systemene ved hjelp av RENOLIN CLEAN, bør du først ta kontakt med oss i FUCHS slik at en av teknikerne våre kan se på forutsetningene sammen med dere: Hva slags system er det snakk om? Hvor stort er systemet? Hvor stort er behovet for rengjøring? Og hvilken type olje sirkulerer i systemet?

Ingen fiksfakserier, altså, men spørsmål som må besvares for å avgjøre hvor mye RENOLIN CLEAN vi bør bruke og hvor lenge rengjøringsvæsken skal være i systemet. Derfor er det viktig med riktig kompetanse ved vurderingen.

– Det gjør det på den andre siden enkelt for kundene våre, som bare behøver å kontakte kundeservice, sier Johnny Strömberg. Da kommer det en tekniker og gjennomfører rengjøringsprosjektet sammen med kunden. Og vi er med hele veien og passer på at alt blir riktig.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FUCHS er et globalt konsern med tysk opphav som har utviklet, produsert og solgt smøremidler og tilhørende spesialprodukter i mer enn 85 år – for praktisk talt alle bruksområder og bransjer.

I nært samarbeid med kundene utvikler FUCHS helhetlige, innovative og spesialtilpassede løsninger for de mest forskjellige bruksområder. Som produsent av smøremidler representerer FUCHS ytelse og bærekraft, sikkerhet og pålitelighet, effektivitet og kostnadsbesparelser.

Kontakter

Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge