Gå videre til innhold
FUCHS CASSIDA spraysortiment er nå ISO 21469-sertifisert

Pressemelding -

FUCHS CASSIDA spraysortiment er nå ISO 21469-sertifisert

Vi er stolte over å være den første smøremiddelleverandøren i Norden som tilbyr et helt sortiment av næringsmiddelgodkjente sprayer med den viktige sertifiseringen ISO 21469.

At spraysortimentet under produktnavnet CASSIDA er godkjent med denne sikkerhetsstandarden, betyr at disse produktene oppfyller de strenge hygieniske kravene til formulering, produksjon, bruk og håndtering av smøremidler som kommer i kontakt med næringsmidler under produksjonsprosessen, enten midlertidig eller ved en feil.

Hvis man bruker sortimentet vårt av CASSIDA-sprayer, kan man føle seg trygg på både funksjon, ytelse og dessuten oppnå økt næringsmiddelsikkerhet.

FUCHS CASSIDA spraysortiment:

CASSIDA CHAIN OIL 320 SPRAY                    
CASSIDA CHAIN OIL 1500 SPRAY                                   
CASSIDA CHAIN OIL 5000 SPRAY                      

Helsyntetiske kjedeoljer med svært høy yteevne

CASSIDA CHAIN OIL LT SPRAY

Helsyntetisk slitasjebeskyttende kjedeolje med høy yteevne for bruk innenfor et bredt temperaturområde, også ved minusgrader.
CASSIDA FLUID DCE 15 SPRAY Syntetisk universalolje for direktekontakt med næringsmidler i ulike bearbeidingstrinn.
CASSIDA FLUID FL 5 SPRAY Helsyntetisk penetrerende olje med utmerkede krype- og penetrasjonsegenskaper.
CASSIDA FLUID CP SPRAY Letthåndterlig, helsyntetisk korrosjonsbeskyttende olje.
CASSIDA PTFE DRY SPRAY Syntetisk PTFE-smøremiddel for universal- og vedlikeholdsbruk, basert på en unik blanding av komponenter.
CASSIDA SILICONE FLUID SPRAY Silikonbasert, helsyntetisk universalolje
CASSIDA GREASE GTS SPRAY Smørefett med høy ytelse, basert på en syntetisk baseolje og fortykket med kalsiumsulfonatkompleks.
CASSIDA FM GREASE DC SPRAY Hvitoljebasert universalsmørefett som er egnet for bruk ved både direkte og midlertidig kontakt med næringsmidler.

Kontakt oss

Hva innebærer ISO 21469-sertifisering?

  • Dette er en sikkerhetsstandard som ble lansert i 2006 for produsenter av næringsmiddelgodkjente smøremidler.
  • Det utføres en fullstendig risikovurdering av smøremiddelprodusentens produksjonsanlegg.
  • Planen er revidert av en uavhengig tredjepart for å sikre at alle sertifiseringsprosedyrer og krav er oppfylt.
  • Årlig prøvetaking, testing og ny revisjon blir gjennomført for å verifisere at de næringsmiddelgodkjente smøremidlene (FLGs) fortsetter å bruke bare FDA-godkjente råvarer i den opprinnelig innsendte formuleringen.
  • ISO 21469 gjelder både smøremiddelet og hvordan det produseres under ett. Den dekker smøremiddelet og formuleringen, samt produksjonsprosess, håndtering, pakking og lagerhold. Målet med denne helhetlige fremgangsmåten er å sikre at smøremiddelet ikke bare blir produsert i henhold til standarden, men at det også leveres intakt og fritt for kontaminering.

Lenke til Standard Norge

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FUCHS er et globalt konsern med tysk opphav som har utviklet, produsert og solgt smøremidler og tilhørende spesialprodukter i mer enn 85 år – for praktisk talt alle bruksområder og bransjer.

I nært samarbeid med kundene utvikler FUCHS helhetlige, innovative og spesialtilpassede løsninger for de mest forskjellige bruksområder. Som produsent av smøremidler representerer FUCHS ytelse og bærekraft, sikkerhet og pålitelighet, effektivitet og kostnadsbesparelser.

Kontakter

Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Innspurten 13A
0663 Oslo
Norge