Gå videre til innhold
Vi er på sporet!

Pressemelding -

Vi er på sporet!

Nå styrker vi tilbudet for tog‑/banevedlikehold ved å lansere ytterligere produkter.

TRAMLUB S4 og TRAMLUB S5 er miljøtilpassede smøreoljer for jernbaneskinner, hjulflenser og veksler. TRAMLUB S 4 kan også brukes til kjedesmøring.

Det er enormt viktig at togdørene kan åpnes og lukkes ordentlig ved varierende temperaturer. Ved å smøre dørtetningene med CARBAFLO 2160 er funksjonen sikret. Pastaen gir en hvit, nesten transparent overflate og kan brukes innenfor et bredt temperaturintervall. CARBAFLO 2160 kan også brukes til smøring av lager, glideskinner eller stikkontakter. Den har høy temperaturbestandighet, er inert mot både syrer og alkalier og fungerer som en elektrisk isolator.

Les også om GLEITMO 980 SPRAY, som også kan brukes til smøring på tog.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FUCHS er et globalt konsern med tysk opphav som har utviklet, produsert og solgt smøremidler og tilhørende spesialprodukter i mer enn 85 år – for praktisk talt alle bruksområder og bransjer.

I nært samarbeid med kundene utvikler FUCHS helhetlige, innovative og spesialtilpassede løsninger for de mest forskjellige bruksområder. Som produsent av smøremidler representerer FUCHS ytelse og bærekraft, sikkerhet og pålitelighet, effektivitet og kostnadsbesparelser.

Kontakter

Tore Nilsen

Tore Nilsen

Pressekontakt Sales Director Industry +47 412 33 745

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge