Gå videre til innhold
FUCHS BluEV EDF 5930 - en helt ny Premium Performance elektrisk isolerende transmisjonsolje

Nyhet -

FUCHS BluEV EDF 5930 - en helt ny Premium Performance elektrisk isolerende transmisjonsolje

FUCHS BluEV EDF 5930 er en helt ny Premium Performance elektrisk isolerende transmisjonsolje, spesielt utviklet for hybriddrivlinjer i kommersielle MAN- og SCANIA-kjøretøy.

FUCHS BluEV EDF 5930 er utviklet for å oppfylle de nyeste kravene og er basert på utvalgte baseoljer og toppmoderne tilsetningsteknikk. Moderne hybridkjøretøy inneholder en mengde ulike komponenter, friksjons- og tetningsmaterialer. Takket være den unike sammensetningen gir produktet utmerket kompatibilitet med disse komponentene.

FUCHS BlueEV EDF 5930 er offisielt godkjent av MAN og SCANIA, blant annet takket være utmerket beskyttelse mot kobberkorrosjon og slitasje.

Godkjenninger: MAN M 3703, SCANIA STO EV

Leveres i 20L

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Relatert innhold

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Innspurten 13A
0663 Oslo
Norge