Gå videre til innhold
Nytt produkt: FUCHS BluEV EDF 7005

Nyhet -

Nytt produkt: FUCHS BluEV EDF 7005

FUCHS BluEV EDF 7005 er en Premium Performance-olje spesielt utviklet for elektriske drivlinjer med direktekjølte E-motorer med svært høy effektivitet. Takket være et svært velbalansert forhold mellom lavviskøse baseoljer og toppmoderne additivsystemer utmerker FUCHS BluEV EDF 7005 seg i forhold til konvensjonelle produkter. Væsken er utformet spesielt for å gi utmerket kompatibilitet med elektroniske komponenter for direkte kjøling av E-motoren og enestående smøring av E-akseltransmisjonen. FUCHS BluEV EDF 7005 gir dessuten utmerkede elektriske egenskaper for konduktivitet og resistans.

FUCHS BluEV EDF 7005 egner seg for bruk i transmisjoner i TESLA Model 3 og Model Y, samt for alle andre årsmodeller fra 2021 og nyere. Det anbefales et fullstendig oljeskift ved omlegging til FUCHS BluEV EDF 7005.

Spesifikasjon

Godkjenning

FUCHS anbefaler

-

-

TESLA EDF-2

Leveres i 12x1L

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Karenslyst allé 8B
0278 Oslo
Norge