Gå videre til innhold
FUCHS lanserer ny olje for automatgirkasser for 9-trinns automatgirkasser fra Mercedes-Benz

Nyhet -

FUCHS lanserer ny olje for automatgirkasser for 9-trinns automatgirkasser fra Mercedes-Benz

TITAN ATF 9034 er en ny Premium Performance automatgirkasseolje for 9-trinns automatgirkasser (9G-Tronic / NAG III) fra Mercedes-Benz.

Den nyeste spesifikasjonen for automatgirkasseolje MB 236.17 fra Mercedes-Benz kombinerer mange moderne smøremiddelkrav. Høy transmisjonseffektivitet og dermed betydelig drivstoffbesparelse i kombinasjon med lange oljeskiftintervaller. Disse suppleres av høy komfort ved giring, noe som også gir en bedre kjøreopplevelse.

TITAN ATF 9034 kan brukes i mange biler av nyere årsmodell, f.eks. Mercedes-Benz C-, E- og S-klasse, men også i Vito og Sprinter.

Med sin anbefaling for MB 236.17 kompletterer TITAN ATF 9034 vår eksisterende TITAN ATF 9134 FE, som er offisielt godkjent av Mercedes-Benz for 9-trinns automatgirkasser.

Fordeler med TITAN ATF 9034

  • Enestående drivstofføkonomiske egenskaper
  • Svært høy oksidasjonsstabilitet
  • Utmerket friksjonsstabilitet over hele oljeskiftintervallet
  • Utmerket slitasjebeskyttelse, selv ved høy belastning
  • Egnet for utvalgte hybridbiler, ifølge bilfabrikantens spesifikasjoner

TITAN ATF 9034 leveres i 20L

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Relatert innhold

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Innspurten 13A
0663 Oslo
Norge