Gå videre til innhold
Ny motorolje basert på FUCHS Advanced Circular Technology (ACT)

Nyhet -

Ny motorolje basert på FUCHS Advanced Circular Technology (ACT)

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 Premium Performance motorolje basert på bærekraftig FUCHS Advanced Circular Technology (ACT). Spesielt utviklet for PSA-kjøretøy og PSA B71 2010-godkjent

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 er egnet for kjøretøy i STELLANTIS-gruppen som krever PSA B71 2010-godkjenning, Peugeot, Citroen, DS, Opel/Vauxhall samt ulike Toyota ProAce-modeller.

Det som skiller TITAN GT1 PRO 2010 fra andre, er ikke bare den fysiske ytelsen i motorene, men også de bærekraftig fremstilte baseoljene i kombinasjon med den nyeste, topp moderne tilsetningsteknologien, noe som innebærer at CO2-utslippet fra produksjonen av hver liter TITAN GT1 PRO 2010 reduseres sammenlignet med konvensjonelle baseoljer.

Dette er den første ACT Premium Performance-motoroljen FUCHS har utviklet, og under produksjonsprosessen har det vært mulig å spare >30 %* CO2e sammenlignet med konvensjonelle råvarer.

Fordeler med TITAN GT1 PRO 2010

  • Reduserer drivstofforbruk og eksosutslipp.
  • Beskytter eksosetterbehandlingssystemer.
  • Gir svært høy slitasjebeskyttelse.
  • Utmerket ved kaldstart og gir rask oljesirkulasjon i hele motoren ved lave temperaturer.
  • Avansert tilsetningsteknologi som opprettholder ytelsen igjennom hele oljens levetid.
  • Lavere produkt-karbonfotavtrykk (PCF) sammenlignet med konvensjonelle oljer takket være Advanced Circular Teknologi (ACT)

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 leveres i 1L, 5L og 205L

* Reduksjonen av CO2-avtrykket (CO2e) baseres på FUCHS nåværende metode (ISO 14067-kompatibel) ifølge verdiene som er tilgjengelige på publiseringstidspunktet

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Relatert innhold

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Innspurten 13A
0663 Oslo
Norge