Gå videre til innhold
Ny motorolje basert på FUCHS Advanced Circular Technology (ACT)

Nyhet -

Ny motorolje basert på FUCHS Advanced Circular Technology (ACT)

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 Premium Performance motorolje basert på bærekraftig FUCHS Advanced Circular Technology (ACT). Spesielt utviklet for PSA-kjøretøy og PSA B71 2010-godkjent

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 er egnet for kjøretøy i STELLANTIS-gruppen som krever PSA B71 2010-godkjenning, Peugeot, Citroen, DS, Opel/Vauxhall samt ulike Toyota ProAce-modeller.

Det som skiller TITAN GT1 PRO 2010 fra andre, er ikke bare den fysiske ytelsen i motorene, men også de bærekraftig fremstilte baseoljene i kombinasjon med den nyeste, topp moderne tilsetningsteknologien, noe som innebærer at CO2-utslippet fra produksjonen av hver liter TITAN GT1 PRO 2010 reduseres sammenlignet med konvensjonelle baseoljer.

Dette er den første ACT Premium Performance-motoroljen FUCHS har utviklet, og under produksjonsprosessen har det vært mulig å spare >30 %* CO2e sammenlignet med konvensjonelle råvarer.

Fordeler med TITAN GT1 PRO 2010

  • Reduserer drivstofforbruk og eksosutslipp.
  • Beskytter eksosetterbehandlingssystemer.
  • Gir svært høy slitasjebeskyttelse.
  • Utmerket ved kaldstart og gir rask oljesirkulasjon i hele motoren ved lave temperaturer.
  • Avansert tilsetningsteknologi som opprettholder ytelsen igjennom hele oljens levetid.
  • Lavere produkt-karbonfotavtrykk (PCF) sammenlignet med konvensjonelle oljer takket være Advanced Circular Teknologi (ACT)

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 leveres i 1L, 5L og 205L

* Reduksjonen av CO2-avtrykket (CO2e) baseres på FUCHS nåværende metode (ISO 14067-kompatibel) ifølge verdiene som er tilgjengelige på publiseringstidspunktet

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Relatert innhold

Nytt produkt: TITAN GT1 FLEX FR SAE 5W-30

Nytt produkt: TITAN GT1 FLEX FR SAE 5W-30

TITAN GT1 FLEX FR SAE 5W-30 er utviklet spesielt for motorer fra RENAULT og PSA-gruppen. Den egner også for utvalgte hybridbiler. Lansering skjer i løpet av september

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Innspurten 13A
0663 Oslo
Norge