Gå videre til innhold
FUCHS lanserer TITAN GT1 FLEX 3 SAE 5W-40 – den beste 5W-40 vi noen gang har hatt

Pressemelding -

FUCHS lanserer TITAN GT1 FLEX 3 SAE 5W-40 – den beste 5W-40 vi noen gang har hatt

Selv om den globale trenden går mot lavviskøse motoroljer, er motoroljer i viskositetsklassen SAE 5W-40 fremdeles svært utbredt og populære.

TITAN GT1 FLEX 3 SAE 5W-40 er en Premium Performance, drivstoffbesparende motorolje med innovativ XTL-teknologi for optimale kaldstartegenskaper og enestående ytelsesreserver for moderne personbiler og varebiler med/uten forlenget serviceintervall. Spesielt utviklet for kjøretøy med eksosetterbehandling og turbolading.

Med sin omfattende ytelsesprofil gir TITAN GT1 FLEX 3 SAE 5W-40 store muligheter for produktrasjonalisering, spesielt for høytytende motorer fra VW-gruppen, samt en rekke modeller fra BMW, Mercedes-Benz, Renault og et bredt spekter av asiatiske og amerikanske fabrikater.

Produktet leveres i 1 l, 5 l, 20 l og 205 l.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FUCHS er et globalt konsern med tysk opphav som har utviklet, produsert og solgt smøremidler og tilhørende spesialprodukter i mer enn 85 år – for praktisk talt alle bruksområder og bransjer.

I nært samarbeid med kundene utvikler FUCHS helhetlige, innovative og spesialtilpassede løsninger for de mest forskjellige bruksområder. Som produsent av smøremidler representerer FUCHS ytelse og bærekraft, sikkerhet og pålitelighet, effektivitet og kostnadsbesparelser.

Kontakter

Morten Herregården

Morten Herregården

Pressekontakt MD & Sales Director Automotive +47 930 33 100

Relatert innhold

Moving your world

FUCHS er en del av et globalt konsern med tyske røtter som utvikler, produserer og distribuerer ett bredt sortiment av smøremidler og relaterte spesialiteter.
I nært samarbeid med våre kunder, utvikler vi innovative og skreddersydde smøremiddelløsninger for alle typer bransjer, som bilindustrien, produserende industri, bygg & entreprenørvirksomhet, energi & transportsektoren, næringsmiddelindustrien, skogbruk, stål, metall, og sementindustrien med mer.
FUCHS er verdens største uavhengige leverandør av innovative smøremiddelløsninger for stort sett alle bransjer og bruksområder. Vi er 6000 ansatte i over 50 land som alle har samme mål: Å holde verden i bevegelse med både holdbarhet og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Innspurten 13A
0663 Oslo
Norge